Werken bij TOV

Even voorstellen,

Mijn naam is Ilona van Mil. Getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben 12 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg, waarvan ongeveer 6 jaar als coördinerend begeleider. Ik werk voor het wooninitiatief TOV wonen en ben in dienst bij Woondroomzorg BV.

Het is leuk om bewoners en een team te coachen vanaf de start. De belangen van de bewoners staan voorop en vanuit dat vertrekpunt wordt de zorg vormgegeven.  De bewoners zijn enthousiast en kunnen niet wachten om in januari zelfstandig te gaan wonen. Achter de schermen zijn we druk bezig met de voorbereidingen hiervoor.  Ouders zijn zeer betrokken bij de locatie en de bewoners.

We zoeken collega’s die zelfstandig, verantwoordelijk, enthousiast en flexibel zijn. Liefst met een passie, zodat je deze passie kan inzetten om collega’s te enthousiasmeren en dit met de bewoners te delen. Voorbeelden zijn sport, cultuur, koken, beauty  of wellicht weet jij ons op een andere manier te verrassen?

Dus…heb jij zin om met mij en de bewoners van dit huis een thuis te maken en hen te leren zo zelfstandig mogelijk te worden? Solliciteer dan nu bij woondroomzorg op de vacatures voor persoonlijk- of woonbegeleider.

Woonbegeleider(s) – Stichting TOV in Delft (WDZ/TOV/18-51)

Persoonlijk begeleider(s) – Stichting TOV in Delft (WDZ/TOV/18-50)